Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2020-05-20
Owner soaweirat
Title Remarkable Nike Zoom Kobe IV schoenen
Description

Net als zowat elke Altra hardloopschoen, heeft deze Timp 1.5 geen hiel-tot-teen balans naar buiten en naar beneden. Ongetwijfeld heb je dat eerder gelezen, hoewel voor iedereen die behulpzaam is met schoenen en laarzen die heeft een betere lagere, je zult heel voorzichtig zijn zodra je overstapt naar Timp of misschien bijna elke hardloopschoen zonder vallen. De meesten van ons zijn voorstander van het overwegen van Altra's Change Approach voorafgaand aan het ontsnappen met de trek van de Timp voor iedereen die vers is tot schoenen en laarzen zonder vallen als een manier om de waarschijnlijkheid van Nike Joyride CC3 Setter schoenen van trauma's te vertragen.

Gezond

Waar Timp eerst naast de instap met de low-volume-benen ook slecht over de achtervoet geloofde, bevredigt deze Timp 1.5 de benen heerlijk. Wanneer ik gewoonlijk schoenen en laarzen verlang die naast de middenvoet in combinatie met grote voeten een soort nauwsluitende achtervoet bevatten, produceert de Timp 1.5 met al die facetten. Het is een achtervoetbeker die meestal zeer goed gedempt is zonder emotie, en een stevige achtervoetentafel is effectief in combinatie met het gedempte nekvel om de achtervoet sterk op te slaan met veel grond zonder opstijging of misschien blaren.

Gordon Gianniny is van mening dat deze Altra Timp 1.5 bedoeld is voor Sore

Altra Timp 1. 5

Dit is gezond door de middenvoet op de Timp 1. 5 lijkt meestal erg op deze Altra Remarkable 3. 0 naast de Remarkable Nike Zoom Kobe IV schoenen 3. 5. Beide Remarkable samen met de Timp zijn bedoeld met Altra's PFS2 verleden, i ontdek altijd betere resultaten in vergelijking met verschillende Altra-schoenen en -laarzen die bedoeld zijn voor de kleine, laag-volume benen met de nauwere middenvoet.Het item zal iedereen een gezonde vergrendeling geven, dat maakt deze Timp 1. 5 interessant denken beschermd met technologische grond voor slechts een hardloopschoen die ermee is verbonden, is een piekpiek en bovendien is het een ongelooflijk grote teen van de voet.

Deze Timp 1. 5 biedt de vergelijkbare grote, voetvormige teen van de voeten, aangezien veel Altra-producten een overvloed aan slaapkamer bieden die bedoeld is voor teen van nike schoenen kopen de voeten. In overeenstemming met verschillende Altra schoenen en laarzen waar ik echt mee functioneer, presteerde deze Timp 1. 5 een klein beetje sneller rond mijn gebruikelijke meting Nike Air Huarache Run Ultra schoenen YOU Males 11. 5. Als ik niet veel gezicht bijna heb elke moeilijkheid de cijfers hameren de punt op de hardloopschoen, hoewel vergelijkbaar met veel schoenen en laarzen, kans om de hoop te vinden in de Timp 's 1. 5 vorige om zeker te zijn dat je de precieze meting krijgt en dit de gezonde is effectief waarop u zich richt.

Consumption  
Broken No
Price $ 80.00
Promotion level None