Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2019-11-04
Owner rawoeicoat
Title Denne spesielle gode utførelsen forbundet
Description

FuelCell er virkelig en nitrogeninnsprøytet TPU-skum. Den faktiske nitrogenkomponenten er faktisk grunnen til at dette er særegne i motsetning til Adidas 'Auke eller til og med Saucony' Everun. Vanlig atmosfære Fila Beam Tracer fottøy er faktisk 78% nitrogen, noe som betyr at det ikke er en enorm forlate gjennom bruk av atmosfære. Splitter nye Balances medisinske beskrivelse er faktisk hvilket nitrogen som ikke Adidas Stan Cruz fottøy utvider / trekker seg sammen rundt atmosfæren. Det er som atmosfæren inne i hjulene dine, så vel som grunnen til at Nike PG 2 EP Basketballsko bruk av nitrogen for å fylle bilens hjul har blitt noe. Hvordan vil FuelCell fungere når du bruker flere kilometer på et mangfoldig landskap? La oss oppdage.

Jodi: Skarp kan være betegnelsen vi alle hadde kastet oss i nærheten av i Bob, så vel som jeg er en omfattende film fra et par uker tilbake. Så snart vi satte den splitter nye stabiliteten FuelCell-lansering, gullgås-sko til salgs i vanligvis opplevd som at jeg ville ha en ekstra vår mens jeg handlet. Nike Atmosphere Maximum 270 Svar fottøy. Også det hadde vært en mening at jeg gikk gjennom kilometer 1 i hele Nike Celestial satellitt Racing QS fottøy kilometer 9. Du kan ikke oppgi hvilket angående omtrent alle polstringsteknikker. Jeg liker virkelig en flott bouncy polstring satt opp, spesielt når det er tilstrekkelig så vel som på samme måte innstilt gjennom bakhælen for å fots som FuelCell brukt i selve lanseringen.

Kom: Fordi Jodi påpekte, tilbyr FuelCell utmerket rebound så vel som makt kommer tilbake. Vi innså at fremdrivende sensasjon du mottar ved hjelp av de spretteste polstringoppsettene. FuelCell leverte i tillegg et behagelig mottakelig gulv som Fila Unique helse- og treningssko virkelig føler. Det føles egentlig ikke høyere fra gulvet til tross for at det er tilstrekkelig demping. Til å begynne med spurte vi om det hadde vært tilstrekkelig polstring med hensyn til lange operasjoner. Men etter at jeg har kjørt flere kilometer og mer enn 10 kilometer, fungerte ikke dempingen faktisk Nike Traditional Cortez Nylon PREM-fottøy eller følte seg virkelig tonet. Og også FuelCell innen disse typer pakker et utmerket tilbakeslag når det gjelder 200-, 400-, eller til og med ekstra tempofokus på selve skjermen. Denne spesielle gode utførelsen forbundet med FuelCell tilbyr meg personlig å ta en titt på å kjøpe tilleggsversjoner som benytter seg av den faktiske teknologien som Tekela og Digital rebell.

Jodi: Vi investerer mesteparten av min personlige virksomhet innen Adidas UltraBoost av https://www.jearyoutdoors.com/ OBTAINED skotøy ditt eget standard forstadsområde. Den faktiske gummierte yttersålen var ikke bare allsidig, men varig. De faktiske lugsene har en tendens til å bli spredt bort tilstrekkelig til å tillate steinsprut sammen med andre kjøretøy Aged Skool fottøy falske sapling partikler for å skjelve gratis når jeg ville finne dem alle. Og også den gummierte ser ut som om den skal avsluttes ganske lenge. Etter 50+ kilometer har jeg droppet noen få konsistens, men alle lugsene fortsetter å bli betalt for med hensyn til.

Consumption  
Broken No
Price $ 128.00
Promotion level None