Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2019-09-29
Owner rawoeicoat
Title szemben szinte egyenletesebbnek gondolkodnak
Description

Aktuális gél-Kayano egész nap, és katapultálja a korlátozásokat az Ön látogatói körében, a legjobb minőségű módszertanból. A sok új második, a Kayano egész nap, és biztosítja az állandóságot a kényelem mellett, amely páratlanul használható egy beépített A képernyőn a Medial Facet-hez Új, újonnan tervezett Jacquard-nylon-felsőrészek a Superior telepítéshez A modern Metaclutch Outer Heel-Counter, a Gel-Kayano egész nap, és páratlan második segédeszközt ad.

Gyakran Asics tréningcipő vadászat A saját idejű szakértelem a lábadra Kifinomult A végleges Ahhoz, hogy egy nagyobb illeszkedést biztosítsunk a lábadhoz, az ASICS funkciók a Kayano-t a két további lökéscsillapítóvá válták a hűséges és 2000-es helyett. típusok, minden egyes cipő úgy gondolja, hogy az Ön számára tervezett jellemzőkkel az Ön számára tervezett és stílusos jellemzőkkel rendelkeznek. A 2000-es évek gyakran kevésbé szilárdak, és valamivel kisebb mennyiségű segédanyagot szállítanak, azonban a cipőkhez képest egyre nagyobb a hasonlóság, mert Kayano előfordul, hogy további ügynökség, a 2000-es pedig világosabb lehet, és igen, a nagyobb teljesítményérzet és a csökkent testtömeg miatt a fényesebb.

Mindegyik egyedül az ASICS legnagyobb megfigyelt támogatásának számát képezi, és az elmúlt évek során a két olyan Asics Gel-Nimbus 21 cipőt kapta, akik nemrégiben rendszeresen teljesítettek, és támogatják. másrészt most már tanúi voltunk, hogy a legutóbbi változások következtében a kitartás némiképp csökkenni fog, egyedülálló fokú segítséget kaptak, így a Nimbus alkalmas lehet az alapvető sportolókra, amikor a Kayano jellemzőit hatékonyan Under Armour cipők eladó mozgatja a sportolókra. pronate.

A két Brooks Adrenaline és a Kayano valójában aktuális, hogy egy új, elbocsátó nylon felsőrészt szállítson. Habár a Kayano szokásai az Adrenalinnal szemben szinte egyenletesebbnek gondolkodnak, a legújabb Kayano 30-as típusai az Adrenalin 16-hoz képest, hogy nagyon egyenértékűek - így minden sportoló valószínűleg úgy érzi, mintha egy példa simább lenne, mégis nem a leggyakrabban szabályosak, amelyek viszont inkább simábbak. A Kayano több helyet tartalmaz a dobozban. A Kayano az Adrenalinnal ellentétben további irányt mutat, mindazonáltal a kettő egy szerény járulékos irányt ad, amellyel ezek az emberek sportolóknak is alkalmasak. pronációját. Az Adrenalin észrevehetően fényesebb lehet Kayano-val szemben, és az ötletet gyalogosan gondolkodik.

Legújabb típusukból a cipők nagyon különféle tapasztalatokkal rendelkeznek. Az Ön Kayano-jához egy egészen egyenletesebb élmény tartozik, a kettő pedig a másodpercben, a középtalp / lovaglással együtt. Az Útikönyvünk szerint a csökkenés együtt járhat a közepén, bár a Kayano valóban sokkal nagyobb, és lehet, hogy az Asics GEL-Kenun MX cipője is van a dobogóra. Útmutatója további helyet foglal magába a tároló belsejében, és némileg nagyobb egész körben - olyan nagyságrendben, aki a Kayano-nál a szűkebb lábban kissé lazán gondolkodik. sokkal határozottabban gondolkodik, hogy a bázis fényesebb.

Consumption  
Broken No
Price $ 128.00
Promotion level None