Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Hardware
No Picture
Created 2019-09-24
Owner d05y807y
Title nike air max zero grijs
Description
nike schoenen dames solden De Nike Air Max Zero Unisex-schoen is de eerste release van het nooit eerder geziene, pre-conceptontwerp van de Air Max 1 door de toenmalige ontwikkelaar Mark Parker en ontwerper Tinker Hatfield. De op bootie geïnspireerde constructie en het sokachtige bovenwerk zijn een knipoog naar Tinkers oorspronkelijke visie, terwijl een zichtbare Max Air-eenheid in de hel lichte demping levert die de Air Max tot een icoon maakte.

nike schoenen kopen online De Air Max Zero neemt het tussenzoolgereedschap van de Air Max 1 Ultra, lichtgewicht en vrij van extra bagage, met het zichtbare luchtvenster aan elke kant. Het bovendeel is gemaakt van een combinatie van overlays van gaas en hyperfuse, een reeks materialen die ongehoord waren tijdens de ontwikkelingsperiode, maar tot leven worden gebracht in de huidige dag.

nike schoenen heren zwart Twee nieuwe stijlen zijn nu beschikbaar in de Air Max Zero Essential van Nike. De optie zwart / wolf grijs en smokey blauw / wit hebben beide een gemêleerd bovenwerk van mesh en synthetische materialen, geaccentueerd door leer en gelaagde panelen. De slip op de binnenvoering van de sok houdt dingen stabiel en strak terwijl ze zacht bovenop een luchtbel met luchtbellen drijven.

nike air max zero grijs Elk van de acht ontwerpen kwam met hun eigen unieke stijl. De Nike Air Max Zero van Wang Junkai wordt geleverd met een gebleekt bovenwerk bovenop een spetterende / camo-achtige tussenzool. Andere details omvatten 3M reflecterende Swoosh-logo's, "Fly By Air" en "Just Do It" op de hielen en binnenzool en branding op de hielen en tongen.

https://www.ddtows.com/
Type Pc
Price  
Promotion level None