Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Women
No Picture
Created 2019-09-11
Owner jta9cway
Title adidas swift run sort
About me

adidas sko dame grøn Når du først har fundet en god løbesko-model, der passer til dine fodkonturer og giver fremragende støtte, er det en, du vil holde fast ved. Adidas Swift Run er en sådan sko for mange glade løbere, der sværger ved ydelsen af ​​denne løbesko af høj kvalitet.

adidas sko mænd hvid Komfort møder funktion i disse soklignende spark fra adidas. Swift Run-sneakeren er designet med en strømlinet form med en understøttende fornemmelse og er konstrueret med en elastisk strikket overdel med broderede accenter + svejste detaljer. Sæt på en let mellemsål for at holde dig behagelig og en gummi ydersål til at gøre hvert trin greb.

adidas sko grøn salg Med en lavprofilform bruger Swift Run Primeknit-teknologien med en elastisk, soklignende overdel for at give fuld støtte og komfort. Dette fokus på funktion løber igennem konstruktionen af ​​Swift Run med den polstrede EVA-mellemsål er både lydhør og komfortabel. De er bygget til heldags brug med en stretchig strikket foring og en let mellemsål. Ydersål i gummi og tekstilfor.

adidas swift run sort For at afslutte den nye silhuet har Adidas omarbejdet de ikoniske tre striber i et flydende design til sidepanelet. Subtile detaljer af detaljer gør det virkelig muligt for farve at skinne inklusive den kontrastgrå syning til tåpanelet og adidas branding til tungen.

https://www.sko-rabat.com/
Searching for a Man
About the partner  
Purpose Friendship
Promotion level None