Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2019-08-14
Owner x7nzu1pn
Title nike blazer mid 77 vintage
Description

nike schoenen zwart dames Eerder dit jaar liet Nike de Blazer Mid '77 vallen met een bovenwerk van wit leer. Ze kwamen in een contrasterende rode, groene of blauwe Swoosh en waren snel overal uitverkocht. Dit leek de terugkeer van deze klassieke en tijdloze basketbalsneaker te markeren.

nike schoenen heren blauw Nu volgt Nike dat trio met een andere make-up van de Blazer. Het Nike "Blazer Mid '77" Canvas "-pakket bevat drie kleurstellingen die allemaal een canvas bovenwerk, suède accenten en" BLAZER 1977 "typografie op de hiel delen.

nike schoenen wit groen De Nike SB Blazer Low GT NBA is bedekt met zwarte verf en brengt doe-het-zelf naar een nieuw niveau. De verf vervaagt tijdens het skaten en onthult een blauw lederen bovenwerk en een geel Swoosh-designmerk - kleuren geïnspireerd door je favoriete NBA-team.

nike blazer mid 77 vintage De sneaker zelf heeft een geheel witte kleurstelling met een leren bovenwerk. Het merk op de sneaker is subtiel, met een NBA-logo naast het Nike SB-embleem aan de onderkant van de tong.

https://www.kleurmvp.com/
Price  
Promotion level None